Moeilijke levensfase of periode

Soms zijn er perioden of fases in je leven waarin je geconfronteerd wordt met zaken die lastig zijn en weet je het even niet. Een relatie die ontbreekt of waar je in vastloopt, een baan die niet goed bij je blijkt te passen, een studie waar je je niet thuis voelt. Een heftige gebeurtenis zoals ziekte of overlijden in je naaste kring. Of dat het leven op dit moment niet is wat je ooit hoopte dat het zou worden. Dan is het soms prettig als je daar begeleiding bij krijgt.

 

Wat is jouw manier van omgaan met deze situatie? Wat wordt er van je verwacht door anderen of door jezelf en wil je daar eigenlijk wel aan voldoen? Wat is het beste voor jou, en hoe kom jij het beste tot je recht. Welke unieke stempel heb jij te drukken. Door daar bij stil te staan en de signalen van je lichaam en van dingen die op je pad komen serieus te nemen kom je steeds een stapje dichterbij.

 

"Het leven ontvouwt zich langzaamaan terwijl je druk bent met van alles. Gras groeit niet harder door eraan te trekken. Ga je mee vertrouwen?"