Haptonomische coaching bij jong volwassenen 18-30 jr

Als je jong bent is je leven soms nog niet helemaal zoals je ooit hoopt dat het zal worden. Welke studiekeuze, welke baan, welke partner, geen kinderen of wel kinderen. En ga zo maar door. Veel keuzes te maken, en welke keuzes?

Wat wordt er van je verwacht door anderen of door jezelf en wil je daar eigenlijk wel aan voldoen? Wat is het beste voor jou, en hoe kom jij het beste tot je recht. Welke unieke stempel heb jij te drukken. Door daar bij stil te staan en de signalen van je lichaam of van dingen die op je pad komen serieus te nemen kom je steeds een stapje dichterbij.

Soms wordt je geconfronteerd met zaken die je lastig vindt en weet je het even niet. Een relatie die ontbreekt of waar je in vastloopt, een studie waarbij het niet lekker loopt of een baan die niet goed bij je blijkt te passen. Dan is het soms prettig als je daar begeleiding bij krijgt. Door middel van oefeningen, gesprek en aanraking kan ik je  helpen. We onderzoeken, praten, kijken en luisteren. Steeds met als doel je weer wat dichter bij jezelf te brengen.


"Het leven ontvouwt zich langzaamaan terwijl je druk bent met van alles. Gras groeit niet harder door eraan te trekken.  Ga je mee vertrouwen?"